sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ja lerputtavien taskujen salaisuus


Kertokaahan nyt, miks niitten sortseiks leikattujen farkkujen taskujen pitää lepattaa sieltä lahkeiden alta? Kyse ei voi olla vahingosta, jos lepattavat taskut bongaa kuvista, joita on räpsitty n. miljoona kappaletta, jokainen kuva on vartavasten muokattu sekä vielä ladattu nettiin. Jossain vaiheessa tätä prosessia on siis täytynyt taskulepatuksen paljastua, mutta silti kuvat on päättäväisesti julkaistu. Eli huomaamattomuus ei ainakaan käy selitykseksi.

En myöskään kelpuuta selitykseksi jotain "huolettoman ja rennon, mä en välitä -loookin" hakemista, kun usein nää lahkeet on kuitenkin kääritty about viivottimen kanssa ja muutenkin pynttäydytty isolla kädellä. Ja sitten siis ne taskut selvästi vartavasten vedetty esiin. Ei siis kovinkaan huoletonta meininkiä. Sitäpaitsi sain juuri tiedon korvanappiini, että liikkeellä on myös sortseja, joiden lerpattavat taskut on koristeltu. KORISTELTU?

Jos haluais, ne taskut sais kuitenkin käännettyä sinne lahkeiden alle. Tai ainakin leikattua veke. Eihän kukaan kuitenkaan niissä taskuissa mitään säilytä.

Eli kertokaa mulle, miks jotkut haluaa tahalteen näyttää urpoilta? Miten jonkun mielestä nukkasten taskujen esittely voi olla kivan näköstä? Mä tiedän, että se on muoti-ilmiö ja siks niin pitää tehdä, mutta rinnastan sen suurinpiirtein tennissukkiin sandaaleissa. Se vois itseasiassa olla säväyttävää, kapinallista ja sitä aitoa mä en välitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mukαmαs



mukms.blogspot.com
Mukαmαs on blogi, joka tarjoaa oman vilpittömän näkökulmansa mm. graffittiin, kulttuuriin ja tyyyyliin.

lue lisää ...