torstai 12. heinäkuuta 2012

ILIMAISTA SOUNDIA ░░░ Alexalfons

░░░  ILIMAISTA SOUNDIA
Alexalfons
Suomessa julkaistaan paljon musiikkia. Paljon hyvää musiikkia. Ja käsittääkseni, ainakin vielä toistaiseksi, paljon myös levyjä. Paljon kuunnellaan Spotifyä, ja ehkä vielä enemmän Youtubea ja julkaisijan ohi ladattua musiikkia. Paljon Jonkin verran jaetaan kuitenkin myös tarkoituksella tyystin ilmaista musiikkia. Mukamas reppaa tällaisia julkaisuja. Siis etenkin julkaisuja, kokonaisuuksia, eikä niinkään yksittäisiä kappaleita.

...ja sitten sarja onkin hyvä aloittaa vielä julkaisemattomalla levyllä. Alexalfons on laittamassa ensi viikolla pihalle, tai no nettiin, kevään aikana pyöritellyn instrumentaaliprojektin lopputuotteen.

Tuleva nettilevy pitää artistin itsensä mukaan sisällään hyvin pitkälti samplepohjaista, kenkiintuijottelumeiningeistä hip hoppiin vaihtelevaa soundia. Ja totta vie, sitähän tämä videon muodossa annettu näytekin kovasti lupailee.

Mikäli koko levy on yhtä toimivaa, leppoista ja kesän lämpöistä, ei tästä voi kun tykätä. Pitää kärppänä seurata Basson keskustelua aiheesta ja tai Soundcloudiaan. Eihän tässä enää sovi kuin toivoa, että säät hellisi yhtä lailla. ×

PS. päivitin tumblrin salaa, täälä hehkuttamatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mukαmαs



mukms.blogspot.com
Mukαmαs on blogi, joka tarjoaa oman vilpittömän näkökulmansa mm. graffittiin, kulttuuriin ja tyyyyliin.

lue lisää ...