maanantai 27. elokuuta 2012

ILIMAISTA SOUNDIA ░░░ Liigalaiska: Entein sanaset EP

░░░  ILIMAISTA SOUNDIA
Liigalaiska
Entein sanaset EP
Kesäisistä trip hopeista valutaan sulavasti syksyisen rouheisiin räppeihin. Tällä kertaa Mukamas reppaa Liigalaiskaa, jolta on putkahtanut Internettiin Entein sanaset EP:ksi kutsuttava kokonaisuus.

Vitun kovasta äänestä tuttu Liigalaiska on kaikessa hiljaisuudessa laittanut Soundcloudiin kuunneltavaksi EP:n verran soolobiisejään. Vaikkakin kaiken järjen mukaan tällaista kahdeksan biisin ja kahden skitin kokonaisuutta voisi kutsua myös kokopitkäksi.

Tarjolla on odotetusti laiskanomaisesti valuvia taustoja ja räppejä. Välillä kryptisiksikin käyvissä teksteissä harhaillaan pään sisällä, ja tunnelma on toisinaan kovinkin savuinen. Savu ei kuitenkaan käy liikaa silmiin, eli korviin, vaikka ei välttämättä jakaisi täysin samaa maailmankuvaa. Eli varsinaisesti ainakaan sen pelossa ei kannata skipata.

Parhaina paloina pintaan nousee taustalleen paljon tilaa antava Vainvaanniin, tätä seuraava fiilistely Aina kotona, sekä täysin instrumentaali Lappuluukulle.
Myös OG Ikosen ja Liigalaiskan yhteisprojektin, Vitun kovan äänen, Aikatauluis Soundcloudissa ja Spotifyssa.
Siinä missä aikaisemmin mainitun Alexalfonsin nettilevy oli kesän soundtrack, on Liigalaiskan laahaavissa räpeissä ja dubeihinkin taipuvissa taustoissa jotain kovin syssyistä. ×

2 kommenttia:

mukαmαs



mukms.blogspot.com
Mukαmαs on blogi, joka tarjoaa oman vilpittömän näkökulmansa mm. graffittiin, kulttuuriin ja tyyyyliin.

lue lisää ...